Referenser

Det här tycker våra kunder om ABIS

”Vi är ett par som bor i Kungsladugård i en villa med trädgård. Tack vare ABIS har vi kunnat beställa hjälp med städning, fönsterputs och trädgårdsarbeten. Det blir alltid väl gjort och av trevliga personer, som vi dessutom träffat vid flera tillfällen sedan 3 år. Om det kan bidra till att förbättra situationen för nyanlända så är det extra bra.”
Lena Selander – Privatkund

 

”Vi har anlitat ABIS i flera år nu och från början var det för att det kändes bra att anlita ett företag som har en bredare målsättning utöver de tjänster vi efterfrågade. ABIS personal har branschunika egenskaper. De kommer när de har sagt. Tar av sig skorna inomhus, håller tidtabell och budget. De har alltid varit helhjärtat engagerade för ett lyckat resultat. Vi har mest anlitat dem för renovering och ombyggnad. Allt från snickeri/finsnickeri till konstruktion och måleri, alltid fackmässigt utfört. Senast var det fönsterrenovering med linoljefärg enligt alla konstens regler. Jag rekommenderar varmt ABIS till både privatpersoner och företag.”
Fredrik Björlin – Privatkund

 

Martinaskolan
”Vi är en skola för 0-9-åringar och vi har anlitat ABIS för städning av skolans allmänna utrymmen såsom toaletter, korridorer och vid behov andra utrymmen. Vi har anlitat ABIS sedan hösten 2016 och är väldigt nöjda. De är noga och uppmärksamma på vad som behöver göras. Ingenting är krångligt och personalen är vänlig och tillmötesgående.”

 

Föräldrarkooperativ. Daghemmet Giraffen
”Vi har anställt en person som kokerska måndag till onsdag för att laga lunch till 17 barn och tre pedagoger. Vi är jättenöjda med samarbetet med henne och mycket tacksamma för att ABIS kunde hjälpa oss med kort varsel då vår tidigare kokerska blev sjukskriven. Det känns också bra att kunna hjälpa en asylsökande medmänniska att möta svenska medborgare i vardagen, ge möjlighet till språkträning och att visa barnen på vår förskola att världen är mycket större än Majorna och Göteborg.”